Αρχική Σελίδα

Xleisure Limited

Κίνα Xleisure Limited Πιστοποιήσεις
Κίνα Xleisure Limited Πιστοποιήσεις
Οι καλύψεις τους κατάλληλες τέλεια! Μετά από να εργαστούμε με τους, μάθαμε ακριβώς πώς και πού να μετρήσουμε τις καλύψεις για μια τέλεια τακτοποίηση. Παίρνουμε τα σχέδια CAD με τις ακριβείς μετρήσεις για κάθε διαταγή. Καλά-οργανωμένες, και οι αποστολές παραδίδονται πάντα εγκαίρως όπως υπόσχονται. Άλλα εξαρτήματα SPA είναι επίσης μεγάλα και τα νέα προϊόντα είναι επίσης καταπληκτικά!

—— Mike Wayn

Απολύτως ΑΓΑΠΗΣΤΕ τις καλύψεις τους, υψηλές - ποιότητα και τακτοποιήσεις όπως ένα γάντι. Μεγάλη κάνοντας επιχείρηση με αυτήν την επιχείρηση! Πολλά δευτερεύοντα προϊόντα SPA για να επιλέξει από, με την καλή τιμολόγηση! Η εξυπηρέτηση πελατών και η επικοινωνία σε όλη τη διαδικασία διαταγής είναι άριστες. Και αγαπάμε Rick, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

—— Jim Buttler

ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ! Professinal και αποδοτικός. Με τη βοήθειά τους, έχουμε παράσχει περισσότερες από 800 επί παραγγελία καλύψεις στην αγορά μας, επίσης άλλα εξαρτήματα SPA!

—— Κόλπος του Νανσύ

Είμαι Online Chat Now

Xleisure Limited

1 2 3 4
Xleisure Limited Xleisure Limited Xleisure Limited Xleisure Limited
Γραφείο Εκθετήριο Παραγωγή Αποθήκη

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : XLEISURE
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150
Ετήσιες πωλήσεις : 500,000-1,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 2010
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

 

     XLEISURE άρχισε με το όραμα της παροχής ενός ευρέος φάσματος των ποικίλων εξαρτημάτων σκαφών ποιοτικής SPA καυτών και της πώλησης, μαζί με την άριστη υπηρεσία, σε ανταγωνιστικές τιμές.

 

     Βασισμένο σε Guangzhou Κίνα, Xleisure βρίσκεται στην πλήμνη της κινεζικής βιομηχανίας κατασκευής SPA. Με την αφιέρωση για να ενισχύσουμε την εμπειρία SPA, έχουμε αναπτύξει τα διάφορα εξαρτήματα για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων κάθε SPA, κάθε εισαγωγέα και κάθε εμπορικού επαγγελματία.

 

    Συγκεκριμένα, Xleisure είναι ράβοντας καλύψεις SPA κορυφαίας ποιότητας χεριών, καυτές καλύψεις σκαφών, κολυμπά τις καλύψεις SPA από το 2005.


    Είμαστε υπερήφανοι για να προσαρμόσουμε και να παρέχουμε τις υψηλότερες καλύψεις ποιοτικής αντικατάστασης & να κολυμπήσουμε τις καλύψεις SPA για όλες κάνουμε και εμπορικά σήματα των SPA από την Ευρώπη, την Αυστραλία, και τη Βόρεια Αμερική κ.λπ.

 

    Μέσω της μακροπρόθεσμων έρευνας & της ανάπτυξης, αυστηρές δοκιμές διάρκειας, έχουμε εισαγάγει τους ανυψωτές κάλυψης SPA, τα κιγκλιδώματα SPA, τους φραγμούς πετσετών SPA, τους φραγμούς SPA και τα εξαρτήματα κ.λπ. συντρόφων SPA. Όλα τα εξαρτήματα σχεδιάζονται για να εγκαταστήσουν για το σκληρό υπαίθριο καιρό και το περιβάλλον SPA ιδιαίτερα. Αισθητικά και λειτουργικά, τα εξαρτήματά μας είναι η τέλεια προσθήκη στις SPA και κολυμπούν τις SPA!

 

     Όλα που ενισχύει την καυτή εμπειρία σκαφών SPA είναι εδώ.
     Παρέχουμε όχι μόνο τα εξαρτήματα SPA, αλλά και την κομψότητα, τον υπαίθριο τρόπο ζωής διαβίωσης και την παρενόχληση-ελεύθερη χαλάρωση!

 

    Κίνα Xleisure Limited Εταιρικό Προφίλ 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Xleisure Limited

Φαξ: 86-20-8968-1615

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)